Σάββατο 26 Μαΐου 2012

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 26-5-2012


-Η Νέα Δημοκρατία προηγείται από 1,1 έως 5,7 εκατοστιαίες μονάδες από το ΣΥ.ΡΙΖ.Α σε νέες δημοσκοπήσεις.

-Κ.Λαγκάρντ : ''Πιό πολύ σκέφτομαι τα παιδιά της Αφρικής παρά τους Έλληνες''

-Συνελήφθη από στελέχη του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης με την κατηγορία της πλαστογραφίας, της χρήσης πλαστού εγγράφου και της συκοφαντικής δυσφήμισης. Ο κ. Παπαγιάννης δημοσίευσε εις γνώσιν του πλαστό έγγραφο (που μπορεί να πλαστογράφησε ο ίδιος) που εμφανίζει τον Κ. Βαξεβάνη να εισπράττει μεγάλο χρηματικό ποσό από την ΕΥΠ.

- Συνελήφθησαν στα μάλγαρα 2 Άλβανοί έμποροι ναρκώτικων οι οποίοι είχαν κρυμμένα 4,5 κιλά χασίς σε ταξί της ιδιοκτησίας τους.Τη σύλληψη πραγματοποίησαν αστυνομικοί του Τ.Α ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ.

-Συνταγματικό το χαράτσι της ΔΕΗ ,αντισυνταγματικό η διακοπή ρεύματος στα νοικοκυριά σύμφωνα με την ολομέλεια του ΣτΕ.

-Απόψε στις 22.00 θα διεξαχθεί ο 57ος διαγωνισμός τραγουδιού Eurovision.

         ΑΘΛΗΤΙΚΑ

  ΑΡΗΣ
-Στη κορυφή της μεταγραφικής λίστας φαίνεται πως βρίσκεται ο ΚΑΛΙΦΑ ΣΑΝΚΑΡΕ.

-Το θέμα της αδειοδότησης βρίσκεται σε πρώτο πλάνο στον Άρη,όπου και αναμένεται μείωση του μπάτζετ ως και 40%. 

- Γ.Κόντης : ''Ο Άρης θα πάρει την αδειοδότηση''

   ΠΑΟΚ
- Ο Γιώργος Δώνης είναι το όνομα που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας για να καθίσει στον πάγκο του ΠΑΟΚ την νέα χρονιά, στο... βάθος ωστόσο εξετάζεται και η περίπτωσή του Γιώργου Γεωργιάδη.

- Τον Αντώνη Πετρόπουλο έχουν ψηλά στον ΠΑΟΚ, με τον Έλληνα επιθετικό να αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό σε περίπτωση που παραμείνει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. 

  ΗΡΑΚΛΗΣ
-Από τη στιγμή που μαθηματικά ο στόχος της εισόδου στα Play Off δε μπορεί να επιτευχθεί, ο Ηρακλής θέλει την καλύτερη δυνατή κατάταξή του στη βαθμολογία. Παράλληλα, αγωνιζόμενος για την τιμή, την αξιοπρέπεια και το όνομά του, είναι υποχρεωμένος να "κυνηγήσει" τη νίκη και στον αυριανό αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου