Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

13 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΣΤΙΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΑΓ.ΜΑΡΙΝΑ-ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΑΓ.ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Απλήρωτοι παραμένουν εδώ και 13 μήνες οι εργαζόμενοι των νευροψυχιατρικών κλινικών..
«Άγιος Γεώργιος», «Αγία Μαρίνα» και «Άγιος Αντώνιος» του Κων. Γ. Στασινόπουλου, σύμφωνα με καταγγελίες του Σωματείου Εργαζομένων Ιδιωτικών Κλινικών Βόρειας Ελλάδας.
Αρκετοί από τους εργαζόμενους έχουν αποχωρήσει από τις κλινικές αφού αναγκάστηκαν να αποταθούν στην Επιθεώρηση εργασίας καθώς και σε επίσχηση εργασίας.
 Το τελευταίο 2μηνο οι καταγγελίες ''πέφτουν'' βροχή για τις συγκεκριμένες κλινικές καθώς οι εργαζόμενοι έχουν εξαντλήσει κάθε περιθώριο υπομονής.
Από τη πλευρά της,η διοίκηση των νευροψυχιατρικών κλινικών έχει ρίξει τις ευθύνες στα ασφαλιστικά ταμεία καθώς,όπως αναφέρει, δεν εισπράττει τα χρήματα απο τους ασφαλισμένους ασθενείς.
Το προσωπικό στις κλινικές είναι πλέον ελάχιστο καθώς κάθε μέρα οι εργαζόμενοι αποχωρούν αγανακτισμένοι.Η κατάσταση έχει φτάσει σε κρίσιμα σημεία και για το μέλλον τις επιχείρησης διότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον και για νέες προσλήψεις.
Οι στάσεις εργασίας,τα παράπονα και οι έντονες αντιδράσεις των εργαζομένων δεν έπιασαν τόπο καθώς η διοίκηση των κλινικών δεν παίρνει καμία πρωτοβουλία για τη πληρωμή του προσωπικού της.
Οι κλινικές ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ-ΑΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ,εδρεύουν στο Τρίλοφο Θεσσαλονίκης,Πανόραμα Θεσσαλονίκης και Κομοτηνή.Η κατάσταση είναι ίδια και στις τρείς περιοχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου