Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

80 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

 Τα 80 χρόνια του γιορτάζει ο Μ.Ο.Β.Ε.!

  80 χρόνια λοιπόν δίκυκλο στην Θεσσαλονίκη!

21, 22, 23 ΙΟΥΝΙΟΥ στην ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ
Πλατεία Αρχαίας Αγοράς -Άγαλμα Βενιζέλου


Στην πλατεία, θα τοποθετηθούν ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ από το 1932 έως το 1985.

Επίσηςθα υπάρχει μία έκθεση φωτογραφιών από το 1932 που απεικονίζουν τις μοτοσυκλετιστικές δραστηριότητες έως το 1960, την συμμετοχή του ΜΟΒΕ στις παρελάσεις της Θεσσαλονίκης για την συνεισφορά των μελών του στον 2ο παγκόσμιο πόλεμο και φωτογραφίες από τις αγωνιστικές δραστηριότητες του MOBE και των αθλητών του.

Θα συμμετέχούν σχεδόν όλες οι εταιρείες δίνοντας μας την ευκαιρία να δούμε συγκεντρωμένα ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΜΟΤΣΥΚΛΕΤΩΝ ΚΑΙ SCOOTER του 2012.

Ο ΜΟΒΕ όμως υπήρξε και όμιλος ποδηλασίας με σημαντικούς πρωταθλητές στο παρελθόν. Έτσι, στην μεγάλη αυτή τριήμερη γιορτή, θα υπάρχει ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ, αλλά και δυνατότητα να κάνετε TEST RIDE σε συυμβατικά αλλά και ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ.

 Θα υπάρχει στη μέση της πλατείας η ΑΡΕΝΑ. Εκεί θα μπορείτε να παρακολουθήσετε κάθε ημέρα το εντυπωσιακό STUNT EXTREME SHOW των SXS, λιλιπούτιους Motocrosser του Meremetsakis Motocross School.

Την Παρασκευή θα δείτε από κοντά τη Replica της μοτοσυκλέτας του Chad Reed, του πρωταθλητή ΑΜΑ SUPERCROSS 2011. Την μοναδική αυτή μοτοσυκλέτα, κλήρωσε η BEL RAY σε παγκόσμιο διαγωνισμό και την κέρδισε μέλος του δικτύου της εταιρείας MOTO WAY που θα έρθει από την Κρήτη για να παραλάβει την μοτοσυκλέτα από τον χώρο της εκδήλωσης του ΜΟΒΕ.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, από την "ΑΡΕΝΑ" της εκδήλωσης, θα δοθεί η εκκίνηση του 26ου ΜΟΤΟ RALLY του ΜΟΘ. Επίσης, θα εκτυπωθεί ένα ΕΝΤΥΠΟ που θα διανεμηθεί δωρεάν. Στο έντυπο θα υπάρχει συνοπτικά η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΟΒΕ, η ιστορία της μοτοσυκλέτας και η συνεισφορά των δικύκλων στα προβλήματα της πόλης και των ανθρώπων της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου